Have them browse to the art piece and add notes around parts they want do my homework online for me to comment on.
Good news
Milow zwanger van zichzelf.
Johannes Genard krijgt suikerziekte na deelname vriendin aan Bake Off.
School Is Cool voor het eerst samen gezien op café.
Trophy Wall – School Is Cool op nummer 1 in Kirgizië, de Kirgiezen krijgen er maar niet genoeg van.

Paniek in muziekwereld: Sven Gatz verplicht witte kassa voor rockbands

Er gaan geen gigantische sommen euro’s rond in de Belgische muziekwereld en het weinige geld dat circuleert, is vaak zwart. Daar wil minister van Cultuur Svan Gatz iets aan doen met de witte kassa. Rockbands staan op hun achterste poten: ‘Zonder zwartwerk redden wij het niet.’

Het rock-’n-rollcircuit is geen vetpot, daarvoor is België te klein. Daarbij slagen weinig artiesten erin de taalgrens over te steken, wat de markt nog kleiner maakt. Om kosten te besparen, onttrekken heel wat bands inkomsten aan het alziende oog van de fiscus.

“Maar het is niet omdat een groepje mooie liedjes maakt dat ze hun voeten mogen vegen aan hun belastingaangifte”, vindt Sven Gatz (Open Vld). “Daarom voer ik de witte kassa in voor rockbands: alle inkomsten en uitgaven moeten nu worden geregistreerd.”

Een opdoffer voor vele bands, die na een optreden dikwijls een enveloppe vol bankbiljetten krijgen die de muzikanten onder elkaar mogen verdelen, zonder dat de belastingdienst zijn deeltje kan afromen.

“Als we dat geld officieel moeten aangeven, blijft er niets meer over om van te leven”, protesteert Johannes Genard van School is Cool. “De witte kassa zal jobs kosten in de sector. Ik zal mijn drummer moeten ontslaan en vervangen door een machine. Hoe moet ik aan Hanne Torfs uitleggen dat haar keyboardpartijen niet meer nodig zijn en dat ik in de plaats samples zal gebruiken? Dit is een menselijk drama.”

Sommige groepen overwegen een verhuis naar een buitenlands belastingparadijs. Zo onderzoekt dEUS een herlocatie naar Colombia.

Andere bands zoeken nieuwe bronnen van inkomsten. School is Cool organiseert bijvoorbeeld een exclusief benefietconcert. “De opbrengst gaat volledig naar een goed doel, namelijk onszelf”, meldt de band.

In this article, https://domyhomework.guru/ we provided information that you will find useful for dealing with calculus.