Have them browse to the art piece and add notes around parts they want do my homework online for me to comment on.
Good news
Milow zwanger van zichzelf.
Johannes Genard krijgt suikerziekte na deelname vriendin aan Bake Off.
School Is Cool voor het eerst samen gezien op café.
Trophy Wall – School Is Cool op nummer 1 in Kirgizië, de Kirgiezen krijgen er maar niet genoeg van.

Kurt Blondeel in Focus Knack: “niet zo tof”

Recensie van de review

★☆☆☆☆

Muziekjournalist Kurt Blondeel (Focus Knack) heeft een nieuwe recensie uitgebracht. Het werkstuk bespreekt de jongste plaat van School is Cool. Vier sterren deelt de recensent uit, en in zes zinnen legt hij uit waarom.

Nu ja, zes zinnen: dan moet je al ‘Tof!’ en ‘Arcade Fire?’ meetellen als volwaardige zin.

Van die zes zinnen gaat er één over de eerder vermelde Canadese band. Waarom? Geen idee.

Een andere zin gaat over producer Luke Smith, want die ‘wikkelt het kwartet in een transparante maar substantiële mix’. Wat Blondeel bedoelt met ‘een transparante maar substantiële mix’? Alweer: geen idee.

Zanger Johannes Genard mag opdraven in een bijzinnetje, waar de aandacht vooral gaat naar zijn KSA-fähigheid, zijn geloofwaardigheid en zijn sympathie. Knallen er meeslepende zanglijnen uit Johannes’ keel? Vertellen zijn lyrics iets over de verwarring van ons digitale tijdperk? Houdt hij met zijn frasering en timing de aandacht van de luisteraar vast? Andermaal: geen idee!

We onthouden wel dat Johannes’ stem vooraan in de mix zit, wat veeleer een compliment is voor de producer.

Eén zin vermeldt dat de plaat glimmende popsongs bevat. Verder heb je er als lezer het raden naar hoe de plaat klinkt, of de songs naar een climax toewerken en hoe de muzikanten hun instrumenten inzetten om het hart van de luisteraar te veroveren.

Het enige wat we onthouden, is dat Good News ‘van a tot z helemaal dát’ is. Wat is ‘dát’? Kurt Blondeel slaagt er niet in het onder woorden te brengen.

Tof?

Een mens vraagt zich af: waar gaat deze recensie over?

Geen idee.

Welja, die vier sterren zijn très gentil, maar over het algemeen kun je zeggen dat Blondeel zijn kwaliteitscurve geen hele recensie lang op peil kan houden.

Niet zo tof.

Lees hier de originele recensie.

At the same time, from the moment you get its mechanism, you will not find it hard https://college-homework-help.org/ to use any more.