Have them browse to the art piece and add notes around parts they want do my homework online for me to comment on.
Good news
Milow zwanger van zichzelf.
Johannes Genard krijgt suikerziekte na deelname vriendin aan Bake Off.
School Is Cool voor het eerst samen gezien op café.
Trophy Wall – School Is Cool op nummer 1 in Kirgizië, de Kirgiezen krijgen er maar niet genoeg van.

School is Cool in Leuven: Tobback controleert of groupies wel onderbroek dragen

Louis Tobback (sp.a) kijkt niet uit naar het optreden van School Is Cool komende woensdag in Het Depot in Leuven. Verbieden kan de burgemeester de show niet, maar de politie belooft grondig te onderzoeken of vrouwelijke fans wel een onderbroek dragen.

“Neen, ik ben er niet mee opgezet dat School Is Cool in Leuven komt optreden”, erkent Louis Tobback (79). “Ik vind hun muziek primitief, hun jongste plaat (Good News) bevat meer rommel dan de Oude Markt op een vrijdagochtend en in zijn lyrics benadrukt het frontmannetje enkel hoe narcistisch hij is. Het verbaast mij dat mensen naar zo’n rotgroepje willen komen kijken. Maar helaas: als burgemeester kan ik niet verbieden dát ze komen kijken. Hoogstens kan ik ze wat pesten.”

Hitsige studentes

Dat is precies wat Tobback van plan is. De Leuvense burgemeester gaf zijn politiekorps de opdracht om vóór het optreden ‘ontradende controles’ uit te voeren. “Concreet zullen wij alle vrouwelijke fans fouilleren. Als daarbij blijkt dat ze geen onderbroek dragen, gooien we ze in de cel”, kondigt politiewoordvoerder Marc Horion aan. “Wettelijk gezien is het dragen van een onderbroek niet verplicht, maar er géén dragen kun je interpreteren als openbare schennis van de goede zeden.”

In de wandelgangen van het Leuvense politiecommissariaat valt te horen dat nogal wat agenten ernaar uitkijken om hitsige studentes te betasten. “Maar dat is louter professioneel, hé”, knipoogt een besnorde agent met gelige tanden.

Remsporen

School Is Cool protesteert tegen de gerichte controles. “Dit neigt naar discriminatie en seksisme. Alsof mannen nooit eens hun onderbroek vergeten aan te doen”, stelt toetseniste Hanne Torfs. “In het kader van de genderneutraliteit vragen wij de politie om ook alle mannelijke fans in het kruis te tasten.”

Om te vermijden dat de helft van het publiek in de cel vliegt, roept de band alle fans op om toch een onderbroek te dragen. “Desnoods slingeren jullie die tijdens het optreden maar naar ons hoofd”, zegt Hanne. “Maar geen exemplaren met remsporen graag.”

Er zijn nog tickets voor de show. Wie het laatste ticket koopt, krijgt het bezwete onderbroek van Matthias Dillen in z’n brievenbus.

That is why they turn https://writemyessay4me.org/ to ap calculus homework help.